lundi 16 septembre 2013

Tony paljasti Australian hallituksen ja valaehtoinen, keskiviikko




Australian pääministeri esitteli uuden konservatiivinen Tony Abbott ensimmäisen hallituksen muodostamisen maanantaina pyrkinyt nimittämään kokenut lainsäätäjät lupaava vakaa hallitus vähemmistön sääntö kolmen vuoden kuluttua.
Abbot, joka voitti virta lupaa keskittyä taloushallinnon varjoa opposition, missä hän palveli vuoden rahastonhoitaja Joe Hockey odotetusti ja Mathias Korman kuin valtiovarainministeri, kun hän oli avustaja valtiovarainministeri kaappiin tai vähäisiä muutoksia.
Tahdon Julie piispa, sijainen johtaja liberaalipuolueen jäsenenä ulkoministeri ja Abbott tulee uusi Australian hallitus koostuu 20 jäsentä, vaikka monet naiset olivat ylennettiin apulaisministerien ainoa nainen.
Abbott sanoi ensimmäisessä lehdistötilaisuudessa syyskuussa pidettyjen vaalien jälkeen "I think (hallitus) sisältää laypersons lisää ministerit kokenut historiamme, mielestäni on tärkeää, että sinulla on kokemusta, kun siirrytään opposition valtaan," tulee kolmas pääministeri Abbott Australia 3 kuukautta, kun virkavalansa maan kenraalikuvernööri keskiviikkona. Hän voitti suurella enemmistöllä parlamentissa syyskuussa 7 Syyskuu poistaminen veroja hiilidioksidin pilaantumista, rautamalmin ja hiilen voittoja.
He ovat kääntyneet entisen työn hallituksen ja pääministerin kahdesti kolmena vuonna, Abbott on luvannut hallitusta järjestelmällisesti yllätyksiä