lundi 16 septembre 2013

Ranskassa ja Britanniassa osuma kemiallisten aseiden lion




Yhdysvalloissa, Ranskassa ja Britanniassa maanantaina lisätä painostusta Syyrian presidentin Bashar Assadin kiinni joka Syyrian luopua sopimuksen ehdot sen arsenaali kemiallisten aseiden ja välttää US sotilaallisilla iskuilla.
Sanoi Ranskan presidentti Francois aolond, että kolme maata, jotka ovat YK: N turvallisuusneuvoston pysyvien jäsenten sopineet voimakasta päätöslauselmaa neuvostossa asettaa määritetyn aikakatkaisuja ja sitova kemiallisten aseiden poistamisesta.
Lausunto annettiin sen jälkeen neuvottelut aolond ja Ranskan pääkaupungin kolmen maan ulkoministerit kahden päivän kuluttua Venäjä ja Yhdysvallat pääsivät kemiallisia aseita voitaisiin välttää Yhdysvaltain sotilaallinen isku Syyria.

Hän sanoi Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry lehdistötilaisuudessa Pariisissa, että kolme maata oli sopinut Moskova Assad kohtaa seurauksia, jos se ei noudata täysin YK: N vaatimuksia. Kerry sanoi sopimuksen ennen Syyrian presidentti ei ole pelastuslautta ja että Assad "menettänyt kaikki oikeutus."
"Jos leijona ei täytä tämän puitedirektiivin määräajassa niin varma että olemme kaikki yhtä mieltä ja meille Venäjän pitäisi olla seuraukset." tavattuaan aolond Kerry ja Britannian ulkoministeri sihteeri William Hague ja hänen ranskalainen kollegansa Laurent Fabius varoitti, että "Avustaja laolond" ajatus on noudattaa tiukkaa politiikkaa. "hän sanoi että nimettömyys" päätti hakea voimakasta päätöslauselmaa asettaa määritetyn aikakatkaisuja ja sidottu taulukon. "Syyrian hallituksen on ylistettiin viikonloppuna välittämän Venäjä Ja kutsui sitä "triumph," sanoi opposition taistelijoita, jotka yrittävät kaataa hallitus Damascus vuodesta 2011 se heidän vihollisensa sisällissodassa.
Assad otti varautumisen myöntäminen voimat eri puolilla Syyrian tilapäisesti suojaamaan uhanalaisia iskee Yhdysvaltojen rangaistukseksi kemialliset aseet hyökkäys lähellä Damaskoksen 21 elokuuta Washington sanoo se tappoi yli 1 400 ihmistä, heistä monet lapsia.
Hävittäjiä ja tykistö pommittaa Syyrian opposition hallinnassa lähiöissä lähellä Syyrian capital uudelleen sunnuntaina hyökkäys asukkaat sanoi, se alkoi viime viikolla kun u.s. presidentti Barack Obama lykätä sotilaallisen iskun vaikka Moskovasta ja Yhdysvaltain kongressin Assadin hallintoa vastaan.
Yhdysvaltojen ja Venäjän lykätty sopimus Genevessä välittömästi uhkaus ilmaiskuista mutta Obama korosti, että voimankäyttö on edelleen vaihtoehto jos leijona ei noudata pyyntöä.
Kerry vastasi epäilyihin on levinnyt laajalti mahdollista toteuttamista kemiallisten aseiden käytössä prosessi, korostettiin, että suunnitelma toteutetaan.
Syyrian hallituksen on ilmoittanut Yhdistyneiden Kansakuntien liittyä sopimukseen kemiallisten aseiden kieltojärjestön. Ja American puitesopimuksen Yhdistyneiden Kansakuntien eroon Venäjän kemiallisten aseiden varastojen Syyrian ensi vuoden puoliväliin mennessä.
Leijona alle viikko alkaa sopimuksen soveltamisesta luovuttamalla täydellinen luettelo kemiallisten arsenal. Assad on sallittava tarkastajien järjestön päämaja, tukee Yhdistyneiden Kansakuntien loppuun ensimmäisten tarkastusten päällä marraskuun kemiallisten aseiden kieltojärjestön.

Ja Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov Geneven sopimus ei sisällä mitään automaattisen voimankäytön ei noudata lion mutta länsimaiden johtajat sanoi, että vahvaa näyttöä Assad kuoritut, että vakuuttunut hänelle suostu luopumaan aseet, joka on pitkään kieltänyt syytökset se saati käyttää sitä.